Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Duoticket voor Il Divo in Lotto Arena op 03/11


DatumIngezonden op: 17-10-2024 07:41 GebruikerIngezonden door: Ccl007 Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: onbekend StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: onbekend EinddatumOrganisator: Radio 2

Tags: Binnenlands · Muziek · Tickets

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Gratis naar Il Divo in Antwerpen!

Il Divo viert hun 20-jarig jubileum met een nieuw album én een concert in de Lotto Arena. Make live mee hoe dit wereldberoemde kwartet klassieke muziek en pop moeiteloos samenbrengt tot iets unieks.

Il Divo, het wereldberoemde vocale kwartet, brengt op 3 november 2024 hun ‘XX 20 Anniversary Tour’ naar de Lotto Arena in Antwerpen. De ondefinieerbare magie tussen de leden zorgt ervoor dat zij intussen de hele wereld veroverden. 

Ze verkochten wereldwijd meer dan 30 miljoen albums, scoorden 50 nummer 1-hits en hebben in 35 landen 160 gouden- en platina-albums achter hun naam staan. Tussen de uitverkochte tours over de continenten heen stonden ze ook op grootste evenementen, van de Olympische Zomerspelen in 2012 en het FIFA Wereldkampioenschap 2006 tot het diamanten jubileum in Windsor.

Afscheid van een vriend

Het leven van de jongens veranderde drastisch na het tragische verlies van mede-oprichter Carlos Marín. De overgebleven bandleden brachten in 2022 een eerbetoon aan hun gevallen broer met de ‘Greatest Hits Tour’. Steven LaBrie stapte in als gastbariton en werd jaar later als volwaardig lid verwelkomd.

Vorig jaar bracht Il Divo het nieuwe album 'XX' uit om het 20-jarig bestaan van de groep te vieren. Het album bevat nummers in het Engels, Spaans en Italiaans en een originele compositie geschreven door de groep: 'Despertar Sin Ti'. 

Maak het live mee, helemaal gratis! 

Wil je mee op reis tussen moderne muziek en opera op zondag 3 november in de Antwerpse Lotto Arena? Geef dan als de bliksem antwoord op onze vraag en maak kans op een duoticket voor wat een heel bijzondere show belooft te worden! 


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.