Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

een cruise van een week voor twee personen met MSC Cruises


DatumIngezonden op: 06-10-2024 17:01 GebruikerIngezonden door: Olijfje Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: onbekend StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 20-10-2024 EinddatumOrganisator: Actief Wonen

Tags: Schiftingsvraag · Binnenlands · 1000€+ · Reizen

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

Beleef een onvergetelijke week en ontdek onder de zachte winterzon enkele prachtige plekken in de Canarische Eilanden aan boord van een bijzonder schip… Klinkt dat goed in de oren? MSC Cruises en Actief Wonen organiseren een spannende wedstrijd! Ontdek hier alle details.

CANARISCHE EILANDEN
MSC Cruises biedt haar klanten de mogelijkheid om tussen 3 november 2024 en 16 maart 2025 aan boord van één van haar schepen de Canarische Eilanden te ontdekken. MSC Opera vertrekt vanuit Tenerife naar Las Palmas op Gran Canaria, Puerto del Rosario op Fuerteventura, Funchal op Madeira, Santa Cruz de La Palma, Arrecife op Lanzarote en keert dan terug naar Tenerife. Als kers op de taart is het mogelijk om je cruise à la carte te organiseren dankzij de flexibele inschepingsopties en worden de stops verlengd om een vol- ledige onderdompeling op elk eiland te garanderen.

COMFORT, GASTRONOMIE EN ONTSPANNING
Aan boord is alles aanwezig om aan ieders wensen te voldoen. Of je nu met het gezin, met z’n tweeën of alleen bent, de comfortabele kajuiten en suites van MSC Opera zijn op alles voorzien. Overdag is het onmogelijk om je te vervelen. Volwassenen zullen vooral genieten van de verschillende eetgelegenheden, waaronder twee restaurants met mediterrane en internationale specialiteiten, een authentiek Italiaans restaurant, de bars en lounges, het casino, de discotheken, het zwembad, het theater en de winkels. De mogelijkheden voor ontspanning omvatten een fitnessruimte, een hardloopparcours, minigolf en de MSC Aurea Spa. Kinderen kunnen zich uitleven in de speelruimtes, het waterpretpark, of de virtual realityspellen ontdekken, terwijl tieners zich rustig kunnen terugtrekken in speciaal voor hen voorziene ruimtes.

Ben je al helemaal in de stemming? Neem dan snel deel aan deze wedstrijd die nog tot 20 oktober 2024 loopt. De winnaar van deze wedstrijd heeft de mogelijkheid om in te schepen (*) tussen 03/11/2024 en 16/03/2025 voor een cruise van 8 dagen/7 nachten voor twee personen, met een vertrek vanuit Santa Cruz de Tenerife en stops in Las Palmas, Fuerteven- tura, Funchal (Madeira), Santa Cruz de La Palma, en Arrecife (Lanzarote). In het verblijf is een balkon- kajuit en een standaard dranken- en internetpakket inbegrepen.

 

 


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.