Gratiz.be

InloggenRegistreren
Onthoud mij Wachtwoord vergeten
'; ?>

Wedstrijden

Meer uitleg over Wedstrijden: Klik hier

Overzicht wedstrijdenOverzicht Wedstrijden filterenWedstrijden filteren Afgelopen wedstrijdenAfgelopen wedstrijden

Een plek als copiloot voor de Car‑Pass VW Fun Cup (Circuit van Zolder 06/10)


DatumIngezonden op: 06-09-2024 17:08 GebruikerIngezonden door: NS Deelgenomen: Deelnemen
StartdatumStartdatum: onbekend StartdatumNiet correct? Je moet ingelogd zijn om een klacht in te dienen.
EinddatumEinddatum: 09-09-2024 EinddatumOrganisator: Vroom

Tags: Schiftingsvraag · Binnenlands · Overige

Link:

Bezoek de website

Omschrijving:

De VW Fun Cup is ongetwijfeld een van de leukste races van het jaar, en wij bieden jou de kans om er deel van uit te maken! Beleef de race aan boord, voel de trillingen van de motor en neem deel aan de hevigste gevechten vanuit de cockpit van een racewagen: dat is wat we je aanbieden.

De Fun Cup lijkt op een VW Kever, maar onder het koetswerk van polyester zit een stevig buizenchassis met een centraal achterin geplaatste motor voor een optimale gewichtsverdeling. De atmosferische 2 liter-benzinemotor van VW ontwikkelt in dit geval ongeveer 175 pk. De motor is volledig verzegeld, net als de versnellingsbak en het injectiesysteem. Hem opvoeren is dus onmogelijk, waardoor de prestaties worden gelijkgetrokken en het verschil wordt gemaakt achter het stuur. De onbekrachtigde remmen zijn voorzien van geventileerde schijven, terwijl de instelbare ophanging van het McPherson-type is. Dat allemaal voor een totaal gewicht van ongeveer 750 kg. Zo kan de Fun Cup Evo3 tot 200 km/u halen op snelle circuits.

In de Twin-categorie van het VW Fun Cup-kampioenschap doet ook een auto mee met Car-Pass kleuren. Een van de leuke kanten aan deze competitie is dan ook dat er ook tweezits racewagens meedoen, om af en toe passagiers te kunnen meenemen... tijdens de race! Het Belgische sportreglement laat het dan ook toe om een copiloot aan boord te hebben. En jij kan die rol innemen door deel te nemen aan onze wedstrijd! Het is een unieke kans om de racerij van dichtbij mee te maken aan boord van een Fun Cup 'Twin'.

 

We geven je de kans om deel te nemen aan de Car-Pass VW Fun Cup tijdens de race in Zolder op zondag 6 oktober 2024! Sensaties verzekerd dankzij professionele racepiloten die op het scherpst van de snede strijden. 

Wil jij meedoen? Grijp dan je kans door correct te antwoorden op deze vragen, en dat voor 9 september 2024. Jij kan een van de acht gelukkige winnaars zijn!

 

Veel succes!

 

Het Vroom-team


Vragen en Antwoorden

Log in en zie de antwoorden op deze wedstrijd. Nog geen account bij Gratiz.be? Registreer je dan snel!
StartdatumAntwoord tekort ? Je moet ingelogd zijn om een antwoord in te dienen.

Reacties:

EinddatumEr zijn nog geen reacties geplaatst.